PUMA skladem

Nejprodávanější

Recenze

17.11.2023

Zboží dorazilo v pořádku i s dárkem, určitě zde zase budu nakupovat.

16.11.2023

Rychlost dodání

16.11.2023

Parádní kalhoty pro sebe i manžela, moc děkujeme!

14.11.2023

rychlost dodání

06.11.2023

ochota, vstřícnost, skvělé jednání a rychlost, ochta poradit...

19.10.2023

Rychlost vyřízení objednávky, profesionalita, poradenství, když si nejsem čímkoliv jistý.

nůž 131016k

Vykosťovací nůž PUMA s vroubkovaným ostřím, rovný , tuhý, 16 cm

Profesionální nože patří nejen do každé myslivecké domácnosti, ale také do každé kuchyně. S naší novou řadou, která zahrnuje čtyři různé vykosťovací nože a také nůž na stahování kůže, budete ideálně vybaveni, pokud jde o oddělování masa od kosti. Nezáleží na tom, zda potřebujete provést hrubé přípravné práce nebo jemné porcování, vždy je důležité, aby bylo možné nůž vést blízko kosti a nedošlo tak ke zbytečnému poškození masa. Proto jsou naše vykosťovací nože - v závislosti na účelu - volitelně vybaveny mírně ohebnými nebo pevnými čepelemi různých tvarů a délek. Protože rozhodující roli hraje také ostrost a zachování ostří a odolnost proti korozi, jsou čepele našich nožů této řady vyrobeny z německé kuchyňské nožířské oceli podle DIN WN 1.4116 (X50CrMoV15). Rukojeti jsou vyrobeny z vysoce kvalitního a kyselinovzdorného plastu "polypropylenu" a, jak je u profesionálních kuchyňských nožů z hygienických důvodů obvyklé, jsou na střence vyrobeny beze spár. Vyrobeno v Solingenu!

Více informací

131016K
Nový produkt

710,00 Kčs DPH

ihned skladem

- +

 
Více informací

Délka čepele: 160 mm
Tloušťka čepele: 2,5 mm
Ocel / tvrdost: 1.4116 / 57 HRC
Celková délka: 282 mm
Hmotnost nože: 111 g
Rukojeť: polypropylen (PP)
Vyrobeno v Německu

Napsat recenzi

Vykosťovací nůž PUMA s vroubkovaným ostřím, rovný , tuhý, 16 cm
Profesionální nože patří nejen do každé myslivecké domácnosti, ale také do každé kuchyně. S naší novou řadou, která zahrnuje čtyři různé vykosťovací nože a také nůž na stahování kůže, budete ideálně vybaveni, pokud jde o oddělování masa od kosti. Nezáleží na tom, zda potřebujete provést hrubé přípravné práce nebo jemné porcování, vždy je důležité, aby bylo možné nůž vést blízko kosti a nedošlo tak ke zbytečnému poškození masa. Proto jsou naše vykosťovací nože - v závislosti na účelu - volitelně vybaveny mírně ohebnými nebo pevnými čepelemi různých tvarů a délek. Protože rozhodující roli hraje také ostrost a zachování ostří a odolnost proti korozi, jsou čepele našich nožů této řady vyrobeny z německé kuchyňské nožířské oceli podle DIN WN 1.4116 (X50CrMoV15). Rukojeti jsou vyrobeny z vysoce kvalitního a kyselinovzdorného plastu "polypropylenu" a, jak je u profesionálních kuchyňských nožů z hygienických důvodů obvyklé, jsou na střence vyrobeny beze spár. Vyrobeno v Solingenu!

Napsat recenzi

Další produkty ve stejné kategorii: 30

Žádný produkt

Určitě Doručení
0,00 Kč Celkem

Objednat